STEM loading..

5 neizostavnih STEM igrački za kraj ljeta!

by | Aug 10, 2022

Dok ljetne vrućine još traju, STEM igračke donose priliku da se vaši mali genijalci usvoje nove vještine do početka nove školske godine.  STEM je svakako jedan od ključnih i neizostavnih dijelova modernog obrazovanja, uz učenje kroz igru koje  je najbezbolniji i najzabavniji način stjecanja novih znanja i nekako uvijek kreće od kuće.

U ovom malom blogu donosimo vam And&Toys izbor 5 STEM igrački prije početka školske godine koje će zaokupiti vaše genijalce u zadnjim danima ljeta.

My First Microscope, koji je dizajnirala znanstvenica i majka dvoje predškolske djece, omogućava klincima da zavire u čudesni svijet nevidljiv golom oku! Ovaj potpuno funkcionalni mikroskop s dva velika zrcala i s malenim vijkom za izoštravanje slike u rukama vaših mališana postaje pravo znanstveno oruđe. LED svjetlo koje se pali jednostavnim pritiskom na dugme još će detaljnije prikazati prva mikroskopska otkrića vaših malih znanstvenika!

Pojačajte glasnoću za istraživanje dvogledom kroz koji možete i vidjeti i čuti!

Neka vaši mali istraživači krenu u istraživanje prirode koja ih okružuje uz dvogled bez fokusa s trostrukim povećanjem i ugrađenim pojačalom zvuka bez slušalica. Iznimno veliki okulari za jednostavno gledanje! Potrebne su 2 AAA baterije (nisu uključene u cijenu).

Neka vaši genijalci počnu programirati uz igračku izabranu za najbolju igračku 2020. godine.

Upoznajte Coding Critters: svoje prve prijatelje programere! Ovi razigrani psići donose STEM ideje u predškolsko učenje kroz programiranje bez ekrana! Uz programiranje, djeca kreću u avanture s novim kućnim ljubimcima: hrabrim Rangerom i nestašnim Zipom. Svaki zadatak iz priče riješava se pomoću Coding Crittersa – možete li Rangera programirati za igru skrivača, za hvatanje teniske loptice ili za hvatanje Zipa nakon vožnje niz tobogan? Osim što možete riješavati postojeće zadatke, možete isprogramirati i vlastite igre! Coding Critters su ujedno i simpatični interaktivni kućni ljubimci. Ako stisnete Rangerov nos aktivirat ćete Play Mode u kojem možete hraniti, maziti ga i brinuti se o vašem novom robotskom psiću!

S ovim zabavnim i edukativnim setom vaši će mališani sastavljati svoja vozila i krenuti na maštovita putovanja!

 Iskoristite 1-2-3 Build it! Rocket-Train-Helicopter set za igru kako biste od samo 6 dijelova – koji se mogu kombinirati na različite načine – sagradili 3 vozila!  Elementima seta je izrazito lako rukovati i pružit će klincima sate kreativne zabave prije negoli se u mašti raketom otisnu na daleka putovanja među zvijezde, prije negoli počnu letjeti nebom, zamišljajući da voze helikopter, ili prije negoli zazvižde svojom lokomotivom pri dolasku na stanicu. Ova zabavna igrica s čvrstim i jednostavnim dijelovima obogatit će vokabular vašim mališanima koji će naučiti mnoge nove riječi vezane uz prijevozna sredstva. Također, osim što potiču maštu i razvijaju vokabular, vozila iz 1-2-3 Build it! Rocket-Train-Helicopter seta pomažu razvoju fine motorike i razumijevanju jednostavnih inženjerskih ideja. U set je uključen i alat, maleni francuski ključ, koji će vaše istraživače potaknuti da sami koriste alat i rješavaju probleme.

Zakoračimo u svijet brojanja i matematike s Counting Owls Activity Setom.

Spremni za nove vještine? U igri s Counting Owls setom mali se genijalci upoznaju s brojevima, brojanjem i ostalim jednostavnim matematičkim vještinama. Uz 1 granu i 25 malenih dijelova u obliku sova možete vježbati sve, od boja i brojanja, zbrajanja, oduzimanja, do vještina prepoznavanja uzoraka i razvrstavanja te uparivanja sličnih/jednakih elemenata.

Rasporedite sove na grane, razvrstajte ih po boji ili ih prebrojte – ovaj set omogućava širok spektar aktivnosti!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna