STEM loading..

And&Toys izbor najboljih STEM i edukativnih igrački za 2021.

by | Dec 10, 2021

Postoji li što bolje od spajanja zabave s učenjem?  STEM i edukativne igračke su savršen izbor za to. Ako  spojimo to s božićnim vremenom veselju nema kraja! 

Koju pametnu igračku ostaviti svojoj genijalki ili genijalcu ispod bora izaberite sami. Pronađite naš izbor najboljih 10 igrački za 2021. godinu.

CODING CRITTERS RUMBLE & BUMBLE

Napravite svoje prve korake u kodiranju s ovim slatkim ljubimcima dinosaurima!

 Zaigrani dinosauri male genijalce uče osnove kodiranja kroz zabavu i igru.

Hoće li uspjeti pomoću programiranja napraviti kod s kojim će se Rumble igrati skrivača ili kojim će Bumble pronaći sve darove ispod jelke ? Ovi interaktivni kućni ljubimci razveseliti će svako dijete na božićno jutro!

GEOSAFARI JR KIDNOCULARS EXTREME

Ako imate kod kuće malog istraživača Geosafari je uvijek pravi izbor! Pojačajte glasnoću za istraživanje dvogledom kroz koji možete i vidjeti i čuti! Potaknut će zasigurno male genijalce na još veće zanimanje za prirodu i životinje.

SUMBLOX

Kada bi vas pitali kako matematika može postati zabavna što biste odgovorili?

Naš odgovor bi bio samo jedna riječ: SumBlox!

Iznenadite svoje male genijalce božićnim poklonom koji je inovativan način razvijanja matematičkih vještina.

ARTIE 3000 THE CODING ROBOT

Kreativni način za učenje kodiranja: Artie 3000 ! Artie je robot za kodiranje gdje vi dizajnirate kod, a Artie ga crta! 

Artie sadrži početne kodove pa je savršen za upoznavanje s kodiranjem, ali i one naprednije koji će predstaviti novi izazov genijalcima koji su već savladali prve korake kodiranja.

SIMPLE MACHINES ACTIVITY SET

Nadahnite buduće inženjere da istražuju otpor, silu, opterećenje, kretanje i udaljenost jednostavnim strojevima. Uvest će djecu u zakone fizike i morat će napeti mentalne mišiće kako bi shvatili način na koji strojevi funkcioniraju.

ROTATING MUSIC BOX

Prvi zvukovi glazbe za prvi Božić! Ovo je umirujuća i nježna igračka koja će potaknuti malu djecu na zabavan način istraživanja i doživljavanja glazbe, a šarena rotirajuća glazbena kutija idealna je za novorođenčad.

PUZZLE GLOBE

Što sve Djed Božićnjak proputuje na Badnju večer? Nek vaše dijete to samo otkrije i zakorači u svijet geografije. Svaki dio slagalice (kontinent) stane u jednu rupu na globusu kako bi ih mališani mogli lako smjestiti! 

A hoće li uspjeti pronaći kuću Djeda Božićnjaka ?

TINY ROBOTS

Savršen uvod u čarobni svijet robotskog inženjerstva! Neka mali injženjeri sagrade sami svog minijaturnog robota. Set sadrži alate i sve dijelove potrebne kako bi se sagradili sitni roboti koji hodaju, pužu, vrte se i još mnogo toga! 

DESIGN & DRILL ROBOT 

Spremite se za još jednu veliku robotsku zabavu! Uključite maštu te sastavljajte, kombinirajte i uredite svog cool robotskog frenda s prilagođenim alatima kojima mališani mogu jednostavno rukovati. Zabava zagarantirana!

DESIGN & DRILL STEM GARDEN

Postavite stabljike, odaberite i složite latice, upotrijebite djeci prilagođenu bušilicu te sve zajedno pričvrstite i gledajte kako cvijeće raste i cvjeta! Pustite mašti na volju i izgradite svoj mali svijet biljaka. 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna