STEM loading..

Saznajte najkraći put do vaših proizvoda.

Moram li se registrirati kako bih obavio/la kupnju?

 

Ne.Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (onu kojoj imate omogućen pristup) te informacije o adresi dostave (ulica,grad, županija te poštanski broj)

Također, možete se registrirati i tako kreirati ‘Moj račun’ na kojem možete pratiti vaše pretplate i kupnje.

Na koje načine možete obaviti plaćanje?

 

Trenutno nudimo plaćanje:

  1. Kreditnim i debitnim karticama: Diners, Visa, MasterCard, Maestro. 
  2. PayPal-om 
  3. Plaćanje pouzećem. 

Sigurnou kupnju omogućuje platforma WSPay. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

U slučlaju da imate ikakvih problema pri plaćanju slobodno nam se obratite na website messangeru ili emailom na info@andntoys.com.

Više informacija o plaćanju možete pronaći u našim Pravilima i uvjetima korištenja.

Koji je rok isporuke?

 

Rok isporuke za sve narudžbe je od 2 do 5 radnih dana osim ako se radi o otocima. Više o cijena i rokovima dostave možete pronaći na našim Pravimima i uvjetima korištenja.

Zašto upisati datum rodendana?

 

Pri checkout-u u vašoj košarici imate priliku personalizirati svoj paket. Osim imena dijete za kojeg je igračka namjenjena, možete dodati i datum rođenja za koji će vas And&Toys razveseliti poklonom.

Što ako imam reklamaciju?

 

U slučaju eventualnih reklamacija, molimo Vas danas nas kontaktirate telefonom ili mailom na info@andntoys.com. Ukoliko se Vaša reklamacija pokaže opravdanom, o našem ćete nam trošku u roku od 15 dana poslati natrag proizvod koji ste kupili i mi ćemo Vam, ovisno o Vašem zahtjevu, zamijeniti proizvod ili Vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe. Vise informacija o reklamaciji možete pronaći u našim Pravilima i uvjetima korištenja.

 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna