STEM loading..

Zašto je bitno ohrabriti STEM edukaciju?

by | Apr 1, 2021

Danas svaka osoba treba znati čitati, bez obzira na to hoće li pisati poeziju, biti sudac ili trgovac. Isto tako u vrlo skoroj budućnosti svaka djelatnost bit će usko povezana sa STEM-om. Znamo da današnje moderne tehnologije nisu namijenjene samo računarcima, jer su ušle u druga područja: medicinu, ekonomiju, poljoprivredu, biologiju itd. Možeš biti super talentiran liječnik, ali budućnost liječenja uključuje korištenje novih tehnologija.

Osobno vjerujem da svaka osoba ima ogroman potencijal. Da bi se razigrano dijete razvilo u zrelu, poduzetnu osobu važno je od rane dobi poticati kreativnost i rješavanje problemskih zadataka.

Zato je važno upoznati djecu u što ranijoj dobi s mogućnostima koje pruža STEM da bi ovaj svijet učinile boljim mjestom. A postoji li bolji način od učenja kroz igru?

SumBlox

Cube Puzzler Pro

Toni Milun

And&Toys STEM ambasador

Toni Milun je nagrađivani profesor matematike i sveučilišni specijalist ekonomije. Predavač je
matematike na Visokom učilištu Algebra. Toni je autor projekata Where maths is fun za koji je snimio oko 2000 obrazovnih videa iz matematike i S Milunom do milijuna koji je namijenjen financijskoj edukaciji građana. Za svoj doprinos obrazovanju iz područja matematike i financija dobio je mnoga
priznanja i nagrade, od kojih izdvajamo Ponos Hrvatske, nagradu Akademije Zagrebačke burze te nominaciju za Večernjakovu ružu za TV emisiju Financijalac.

 

 

 

 

 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je prazna